Els alumnes davant les instal·lacions de Transcoma, finalitzada la visita
14 Jul, 2014

Els alumnes canvien l'aula pel Port de Barcelona i el grup Transcoma

A pocs dies de finalitzar el curs de Comerç Internacional, deixen les aules per complementar la formació adquirida

Amb l’objectiu d’apropar els alumnes a la realitat que es trobaran, durant un dia han canviat les aules per les instal•lacions del Port de Barcelona i Transcoma Logistics

Els 13 alumnes hauran assolit amb èxit el Certificat de professionalitat (equivalent a un FP2) Gestió administrativa i financera de Comerç Internacional, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Al llarg de la formació s’ha procurat complementar la formació teòrica, i per això s’ha comptat amb una ronda de xerrades d’empresaris/es que han impulsat projectes d’internacionalització. La visita al Port de Barcelona i el grup empresarial Transcoma ha complementat la formació adquirida durant el curs.

Després d’una extensa introducció al Port de Barcelona per conèixer les instal·lacions, l'evolució del tràfic de mercaderies i principals productes que es mouen pel Port, els alumnes s'han desplaçat a les instal·lacions de Transcoma a la Zona d'Activitats Logístiques, per apropar-se a la vessant més logística i comercial del Port. En aquest cas la visita s'ha centrat en Transcoma Logistics, que gestiona de transport marítim, aeri, terrestre i operacions duaneres.

Darrera modificació el Dimarts, 15 Juliol 2014 09:45