“Pirineu Global neix de la necessitat imperant de vendre els nostres productes a la resta del món”

logo export2

El Club Export Pirineu Global és un projecte transversal que neix a iniciativa d'un grup d'empresaris i professionals de diferents sectors, que també compta amb la participació d’agents i institucions econòmiques del territori. Tots ells amb la voluntat d'estimular a les empreses en el procés d’exportació i importació.

La nostra premissa és que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot sortir a vendre a fora però li cal saber on pot tenir èxit el seu producte i superar alguns dels petits obstacles com pot ser l’idioma, trucar a la porta adequada, els tràmits burocràtics i administratius.

Pirineu Global es posiciona com un servei obert a les petites i mitjanes empreses de qualsevol sector que tinguin ganes d’aprofitar el potencial que pot oferir l’exportació, tenint en compte que aquest potencial serà properament una necessitat per sobreeixir de l’atzucac en el qual ens trobem immersos des de fa un temps.

L’àmbit d’actuació inicial de Pirineu Global és a les comarques del Berguedà i Ripollès, i amb la voluntat ferma d’expandir-se a altres comarques del Pirineu.

'Donem servei a petites i mitjanes empreses de qualsevol sector que vulguin aprofitar el potencial de l’exportació'

“Hi ha un mercat que està esperant el teu producte. Nosaltres t’ajudem a trobar-lo”

L’exportació/importació és un procés llarg on l’empresari/a ha de dedicar molts esforços, i a vegades assumir certs riscos.

El servei Pirineu Global fa una aposta en ferm per ajudar a la petita i mitjana empresa a arribar a aquells mercats on el seu producte pot tenir èxit, minimitzant el màxim el risc.

Per molt rar que pugui arribar a ser el producte a l’empresa, sempre hi haurà un racó idoni per vendre’l. A tot això caldrà sumar-li els contactes adequats, i l’experiència d’altres empreses que han fet el mateix camí...

“Tracte de proximitat i eficàcia. La nostra visió”

Donem assistència personalitzada i un tracte proper. Posem en comú experiències d’altres empreses amb diferents trobades al llarg de l’any. I el més important encara, ens diferenciem de la competència perquè aportem solucions pràctiques i resolutives.

'Treballem a partir de recerca de transitaris, jornades, trobades debutants/experts, preparació d’assistència a fires...'

Som un grup de persones i empreses, alguns de nosaltres ja fa temps que vam iniciar-nos en l’exportació, altres aportem els nostres coneixements més tècnics, altres tenim contactes arreu del món... Tots units aportem solucions pràctiques al client. Volem fugir, sempre que sigui possible, dels grans volums que aporten molts indicadors i gràfics, però poques solucions.

Treballem a partir de la recerca de transitaris, jornades informatives, trobades entre debutants/experts per compartir experiència, preparació d’assistència en fires, elaboració d’una xarxa de col•laboradors a nivell internacional...