RAMADERS DE MUNTANYA DEL BERGUEDÀ

La Cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà, sccl va iniciar la seva activitat el 1992 amb la comercialització dels vedells del seus associats. Aquest projecte es consolidà el 2002 amb la creació d'una marca pròpia certificada: Vedella de Ramaders de Muntanya del Berguedà.

La nostra és una vedella de pastura, és a dir, els vedells són fills de vaques de pastura en règim extensiu. Això significa que neixen i creixen a l'aire lliure als camps, prats i boscos del Berguedà i de les comarques veïnes, on s'alimenten exclusivament de la llet de la seva mare i de les pastures.

Els pollastres de pagès són criats en galliners a l’aire lliure, sense presses, i alimentats amb blat de moro, tal com ho han fet des de sempre les mestresses de les cases de pagès del Berguedà. Tenen una carn gustosa, mengívola i saludable que retorna al consumidor el sabor i la qualitat dels productes naturals.

La pintada de la Cooperativa de Ramaders de Muntanya del Berguedà, amb 90 dies d’edat com a mínim, és criada en locals amplis a l’aire lliure, amb unes condicions d’engreix molt estrictes, una alimentació controlada a base de blat de moro i de lleguminoses, sense cap mena d’additiu, tal com es fa amb les altres aus i els vedells de la cooperativa. Totes les pintades es venen amb una etiqueta explicativa i una recepta inclosa.

I per Nadal: polarda, gall d'indi i capons.

Telèfon: 93 822 00 92
Fax: 93 822 00 92
Carrer: Francesc Macià, 12, 1-1
Població: Berga
Codi postal: 08600
Ubicat a: Ramaderia