És un grup de treball format per exdirectius i exempresaris de reconegut prestigi que aconsella voluntàriament als emprenedors/es

seniorsSèniors ACEB és un grup de treball nascut per ajudar voluntàriament a les persones que tinguin entre mans un projecte empresarial.

Els Sèniors ACEB són exdirectius i exempresaris amb una llarga trajectòria professional i de reconegut prestigi, que volen transmetre el seu saber fer, i que ho faran amb respostes als interrogants d’una persona que comença un nou projecte empresarial.

Sèniors ACEB no és en cap cas un servei que substitueixi les gestories i assessories. Es tracta d’un primer punt on els emprenedors coneguin la viabilitat del seu projecte en base l’experiència dels Sèniors. De ben segur que un cop el projecte prengui volada, l’emprenedor/a haurà de confiar en els serveis professionals.

Tot i que el pilar bàsic en què es centra l’activitat de Sèniors ACEB és en orientació i consell al nou empresari, també afavoreix la trobada empresarial com a punt de connexió entre emprenedors i empreses comarcals, així com la programació de xerrades i taula rodones amb empreses.

La comissió de sèniors es desplaça a centres de secundària per apropar el coneixement i l'expertesa empresarial als joves estudiants amb l'objectiu de crear un espai de reflexió sobre l’emprenedoria com a possible opció professional.