logo qualitat

 

 


En un entorn canviant la formació esdevé una eina imprescindible per adaptar-nos i trobar les millors oportunitats al mercat de treball, així com ser més competitius i eficients a la feina

 

Formació contínua

conti a

Adreçats a treballadors/es, totalment subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Ministeri de Treball i Immigració.

 

 

Formació ocupacional

ocu aPer aprendre coneixements bàsics per a feines i oficis amb demanda de personal. Dirigits prioritàriament a persones que estan a l’atur, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 

 

Formació a mida

mida cCursos bonificables adreçats a les empreses i els seus treballadors. Adaptem els programes en funció de les necessitats de cada cas. Impartició a les nostres instal·lacions o a la mateixa empresa.

 

 

 

Formació especialitzada

espec dCursos de curta i mitja durada adreçats a tots els perfils professionals.

 

 

 

 

 

Vols rebre les nostres novetats?

Subscriu-te al butlletí electrònic de l'ACEB per rebre les novetats en cursos de formació des d'AQUÍ


Totes les dades facilitades a través del formulari a emplenar seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, LOPD del 13 de desembre. L’informem que les seves dades personals formen part d'un fitxer responsabilitat d'ACEB, amb domicili social a Plaça Tarascon 8, de Berga (08600), amb la finalitat de possibilitar la relació de negoci amb vostè o amb la seva empresa així com també per a l'enviament d'informació dels nostres serveis i productes. Vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant notificació al domicili social de l'ACEB.
Mitjançant el formulari, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen, les quals no seran objecte de cessió a tercers.