logo qualitat

 

 

Amb més de 15 anys d’experiència formant persones, hem obtingut un coneixement privilegiat de les necessitats formatives de les empreses i hem elaborat un ampli programa d’activitats formatives que dóna resposta a les exigències de millora de competitivitat de les empreses.

 politicaformacio intro

Any rere any la nostra associació gestiona i coordina de manera eficient una mitjana de trenta cursos per any d’una durada d’unes 60 hores, accions formatives que pertanyen als plans de Formació Continua del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i que ens transmet Foment del Treball Nacional a la qual estem afiliats com a entitat de representació territorial.

El nostre centre porta a terme un procés de selecció molt acurat per tal de garantir la màxima qualitat del curs i del personal docent, resultat del treball del nostre equip avaluador de la qualitat. La selecció dels docents es fa seguint els criteris d’adaptació del formador a les matèries que han d'impartir, avaluació dels resultats obtinguts en base a enquestes realitzades pels propis alumnes, anys d'experiència tant com a formador com a professional.

Destaquem l’elevat percentatge d’alumnes que finalitzen la formació en el nostre centre, fet que ens dóna la garantia i el prestigi  què realment els cursos que oferim són d’interès i tenen una elevada qualitat. A l’ACEB sabem que la formació i el desenvolupament personal és molt important per la competitivitat de les empreses i per la mateixa persona.

Des del gener del 2014, estem certificats amb el sistema de gestió de qualitat en formació ISO 9001:2008.