CEMENTOS COLLET, SL

Cimens Collet, fabricants de Ciment Natural ràpid de mina MARFIL a la zona de l’Alt Berguedà des de 1890. Gràcies a la experiència adquirida al llarg del temps en el coneixement del ciment, hem diversificat la nostra oferta de negoci a una interessant vesant constructiva relacionada amb el ciment natural:
1. Assesorament i construcció de la volta catalana, tant nova com en rehabilitació. Les característiques excepcionals del nostre Ciment Natural Ràpid Marfil, amb una durabilitat garantitzada, ens ha permès recuperar l'art i la tècnica de la construcció de les voltes catalanes. Estem subministrant ciment per la construcció d'importants obres històriques, de patrimoni, i antigues, així com treballant i col.laborant en la difussió i la recuperació de la volta catalana.

2. Som fabricants de revoltons o lloses de fabricació artesanal, amb unes peces pre-montades, grogues o vermelloses, que tenen funcions decoratives o estructurals. La llosa artesanal i el revoltó artesanal estan formats per peces ceràmiques d’alta qualitat posades a trencajunt i rejuntades amb ciment natural MARFIL que li donen una gran resistència.
És la millor opció per donar un acabat rústic al sostre recordant els inicis de la construcció. Actualment, és difícil trobar constructors que realitzin sostres amb la volta catalana o amb rajoleta ceràmica degut a la gran dedicació que necessita i el grau de dificultat que representa. Per això, amb aquestes peces donem una solució amb un acabat idèntic a l’original però amb una ràpida i senzilla col•locació. 
El nostre ciment Natural Ràpid “MARFIL” és un component indispensable en la restauració de patrimoni, d’obra antiga i d’edificis històrics.
És el material que ha permés mantenir els edificis històrics en perfectes condicions durant cents d’anys i que ha d’ésser l’element indispensable en la seva restauració, si es vol ser fidel als orígens. Gràcies a la seva alta qualitat i al seu alt nivell d’exigència el ciment Natural Marfil ha estat i està essent utilitzat en obres tant importants comés la construcció de voltes de la Sagrada Familia- Gaudí, la rehabilitació d’algunes voltes de l’Hospital de Sant Pau- Domènech i Muntaner i del Museu del Ciment, Antiga fàbrica Asland-Guastavino de Castellar de N’Hug (Barcelona), entre d’altres.

Telèfon: 93 822 73 70
Fax: 93 822 73 70
Carrer: Colonia collet d'Eyne s/n
Població: Guardiola de Berguedà
Codi postal: 08694