PENDÍS BAGA, SL

L’empresa Pendís Bagà SL va néixer a l’any 1994, però no va ser obra de l’atzar, sinó d’un conjunt de professionals que ja es dedicaven a la construcció i restauració i varen decidir agrupar-se i formar l’empresa actual.

Des de llavors hem fet tot tipus d’edificació (obra nova, restauració, rehabilitació, manteniment, etc) amb respecte, professionalitat i amb el màxim de rigor per tal d’aconseguir uns òptims resultats. I naturalment, perquè tot això sigui possible cuidem al màxim la seguretat i les condicions de treball.

Dins les diferents tipologies de construcció que fem ens hem especialitzat en:

-    Construcció i rehabilitació de tot tipus d’edificis.
-    Restauració de béns immobles historicoartístics.
-    Neteja i manteniments dels entorns historicoartístics i urbans.

Encara que les nostres màximes siguin la feina ben feta i la millora continua, és molt important per a nosaltres una bona gestió mediambiental. És per això que l’empresa Pendís Bagà SL s’ha certificat en la ISO 9001:2008 i la ISO 14001:2004.

Els pilars fonamentals en la nostra política de qualitat i medi ambient són:

- La política de Qualitat i Medi Ambient de Pendís Bagà SL és la de donar uns serveis per satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients.

- I per assolir aquesta fita, tenim unes màximes clares i molt contingents per una part són els nostres professionals els quals intentem que tinguin unes bones condicions de treball, alhora que potenciem al màxim la seva seguretat, la sensibilització en temes ambientals i informar-los de les prescripcions ambientals de l’obra.

- I per tal de poder donar als nostres clients la màxima qualitat i bon preu, mantenim una bona comunicació amb els nostres proveïdors que alhora ens ha portat a fer una selecció, per augmentar la nostra competitivitat.

- Garantir el correcte desenvolupament de l’obra des d’un punt de vista ambiental, complint o millorant les decisions preses en fases anteriors i complint amb tots aquells requisits legals o reglamentaris que ens apliquin.

- El nostre compromís inclou una actitud interna constant d’aprenentatge vers el respecte amb l’entorn, tant pel que fa a les persones i a les cultures com al medi ambient.

Així doncs, volem fer amb la nostra intervenció una construcció que millori no solament les demandes sol•licitades sinó oferir tot tipus d’assessorament perquè els nostres treballs acabin sent la satisfacció dels nostres clients.

Telèfon: 93 824 41 73
Fax: 93 824 41 73
Carrer: Pol. Ind. Torrent de Gibellàs parcel•la 4
Població: Bagà
Codi postal: 08695
Ubicat a: Promotor