L’ACEB crea els premis Berguedà Futur que es lliuraran en la recuperada Nit de l’Empresa

  • L’esdeveniment, que vol reivindicar la importància del teixit empresarial de la comarca, serà el 20 de juny a les noves instal·lacions de Macusa, al polígon d’Olvan

     

     

 

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà crea els premis Berguedà Futur que es lliuraran en el marc de la Nit de l'Empresa del Berguedà. La patronal berguedana recupera aquest esdeveniment que té com a objectiu reivindicar la importància del teixit empresarial berguedà i reconèixer la tasca dels empresaris i empresàries de la comarca. L'acte tindrà lloc el proper 20 de juny a les noves instal·lacions de Macusa, al polígon d'Olvan a partir de les 8 del vespre. La darrera Nit de l’Empresa va celebrar-se el 2018 a Sant Corneli. L’objectiu és que se celebri bianualment.

Una de les voluntats d’aquesta vetllada és reconèixer a empreses que destaquen per la innovació i la projecció de futur en sectors estratègics per al desenvolupament del Berguedà. És per això que es lliuraran els Premis Berguedà Futur a tres empreses escollides d’entre diverses propostes fetes per la junta de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. Els guardonats es donaran a conèixer durant la vetllada.

Aquest esdeveniment, servirà, també, com a punt de trobada per als empresaris i empresàries del Berguedà, amb la voluntat de fomentar la creació de xarxa i la col·laboració entre empreses i representants del teixit social i econòmic del territori. 

"Estem molt il·lusionats amb la recuperació de la Nit de l'Empresa", afirma Josep Maria Serarols, president de l’ACEB. "Aquest esdeveniment és una oportunitat única per reconèixer la importància del teixit empresarial del Berguedà i per fer territori, fer pinya i oferir un punt de trobada que en moltes ocasions ens manca. A més, volem aprofitar per reivindicar el Berguedà com a territori industrial i d'empreses amb un gran potencial de futur. No estem al mapa industrial de Catalunya actualment, però volem demostrar que no som terra de pas i que tenim la capacitat de mostrar la nostra competitivitat."

En aquest sentit, Serarols ha donat molta importància a l’emplaçament de l’acte: per una banda, el Polígon d’Olvan, que continua sent una de les reivindicacions de la patronal; i per l’altra, les noves instal·lacions de Macusa que entraran en funcionament després de l’estiu, una activitat del sector de la fusta amb molt potencial. “Amb això demostrem que al Berguedà hi passen coses i que les empreses del territori creixen i aposten per quedar-se a casa i invertir”, ha assegurat. El president ha volgut agrair a Macusa la seva total disposició per acollir l’esdeveniment.

L'ACEB convida a tots els empresaris i empresàries del Berguedà a assistir a la Nit de l'Empresa per celebrar junts l'èxit i el potencial del teixit empresarial de la comarca. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a https://forms.gle/MnG4KpTJD7hXzh7t8     

El preu és de 55 euros per les empreses sòcies i de 65 per les no sòcies.

 

    

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat

 

Entitat adherida a la Xarxa Emprèn