La intel·ligència artificial, emocional i efectiva centren la tercera edició de l’escola Emprèn +

  • El cicle de formació de lideratge en clau de gènere de l’ACEB Suma tindrà lloc els 7 i 21 de novembre i el 12 de desembre

Després de la bona acollida de les dues primeres edicions de l’escola de lideratge en clau de gènere Emprèn +, la comissió ACEB Suma ja té a punt la programació del cicle formatiu d’enguany que girarà a l’entorn de la intel·ligència emocional, la intel·ligència artificial i la intel·ligència efectiva.

L’ACEB Suma ofereix de nou aquestes sessions formatives amb l’objectiu d’oferir un espai per adquirir coneixements per a la gestió emocional i de conflictes, i també per a l’aprenentatge personal. Es tracta de tres sessions de temàtiques diferents, però que van entrelligades entre si, que tindran lloc els mesos de novembre i desembre a càrrec de les professionals Elena Trilla i Sandra Ejarque.

Les càpsules formatives seguiran el següent calendari:

 

Dijous 7 de novembre: Intel·ligència emocional, a càrrec d’Elena Trilla

Dijous 21 de novembre: Intel·ligència artificial, a càrrec de Sandra Ejarque

Dijous 12 de desembre: Intel·ligència efectiva, a càrrec d’Elena Trilla i Sandra Ejarque

 

Totes les sessions tindran lloc a les oficines de l’ACEB de Berga a partir de les 18 hores i un cop finalitzada cadascuna, s’oferirà un refrigeri i un espai de networking pels participants.

El preu per participar a les tres sessions és de 50 euros i cal fer la inscripció prèvia al següent enllaç https://forms.gle/BTXjuUFvzyMVWiFH9

A l’hora de l’inscripció cal adjuntar el resguard de la transferencia bancària on hi consti el nom de la persona inscrita i el concepte "Inscripció EMPRÈN + " amb l'import corresponent. La transferencia cal fer-la al número de compte  ES49 2100 0015 6902 0041 6285.