L'ACEB enceta la nova línia de suport a les persones emprenedores del Berguedà Destacats

Informació, orientació, seguiment tècnic, formació, i participació en programes específics

Les persones que opten per l'emprenedoria com a sortida professional compten amb el suport de l'Associació d'empresaris del Berguedà que proporciona informació, orientació, seguiment tècnic, formació, i participació en programes específics. L'ajuda de l'ACEB comença ben d'hora facilitant la transmissió de valors empresarials i l'interès per la creació d'empreses entre els joves d'instituts i escoles per part del grup de Sèniors.

emprenedoria 1 WEBAquesta acció neix de la necessitat de fer crèixer el teixit empresarial al Berguedà, i s'emmarca en el programa de suport a les persones emprenedores del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Seguint amb la línia de sensibilització sobre el món empresarial al Berguedà, cada mes a Televisió del Berguedà l'ACEB participa a Estació, un espai mensual de debat i conversa de caire econòmic i que és un altaveu del teixit empresarial del Berguedà i comarques de la Catalunya Central.

Les accions de suport a persones emprenedores formaran part del pla de treball de l’Associació d’empresaris del Berguedà durant el 2018.