ACCIÓ INFORMA. Export COVID-19 Solutions: Porta les teves solucions contra el coronavirus a tot el món

Durant els darrers dos mesos hem vist com moltes empreses industrials s’han adaptat per desenvolupar nous productes contra la crisi: material sanitari, de protecció o solucions tecnològiques de tota mena.

Amb una pandèmia global i canviant com l'actual, molts països tenen la urgència d'importar aquests productes i serveis. És tota una oportunitat per tal que les empreses i centres catalans puguin exportar les seves solucions contra el coronavirus i que els productes essencials arribin on més se'ls necessita.

No obstant, les regulacions i normatives de cada país són diverses i la situació actual ha fet que molts marcs legals i processos d'entrada hagin canviat. Això fa més necessari que mai conèixer de primera mà com funciona cada país i com agilitzar els processos import/export.

Amb el servei Export COVID-19 Solutions t'ajudem a exportar els teus productes o serveis tecnològics a través de l'assessorament local i expert de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ. Una oportunitat única on rebràs l'acompanyament que necessites per fer-ho realitat:

  • Coneixeràs els marcs normatius i els nous canals de distribució de cada país.
  • Rebràs recomanacions sobre homologacions i certificacions per al teu producte.
  • Et reuniràs de forma virtual amb importadors i distribuïdors locals.

Vols més informació del servei? No et perdis la sessió informativa de l'Export COVID-19 Solutions el proper 10 de juny!

Si disposes de productes sanitaris o serveis tecnològics per afrontar els efectes del coronavirus, sol·licita ara el servei!