L’ACEB Suma organitza una jornada sobre comunicació no violenta el 8-M

La comissió d’empresàries i directives continua amb la seva activitat per oferir eines al col·lectiu que representa

ACEB Suma, la comissió d’empresàries i directives de la patronal berguedana ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, una jornada sobre comunicació no violenta. El grup de treball continua amb la seva activitat per oferir eines al col·lectiu, en aquest cas, amb una jornada que té per objectiu aprendre a donar valor al “no” perquè aquest es transformi en l’inici d’un diàleg. La sessió anirà a càrrec de Toni Fijo, consultor i formador en màrqueting.

La jornada tindrà lloc a l’espai Emphasis de Casserres i s’iniciarà a les 6 de la tarda i, tot i que és gratuïta, requereix inscripció prèvia a través d’aquest formulari (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb_TaV9vQTgQmjvmleEjFcE60HteaOuIf49ulUcXRBOJgh8g/viewform) ja que les places són limitades.

Durant la ponència es desenvoluparà quin és el marc conceptual de la comunicació no violenta i quines són les seves necessitats i estratègies per saber com actuar en el dia a dia.

La durada serà de 3 hores i, per acabar, s’ha organitzat un espai de networking i un petit tast de vins.

Aquesta jornada forma part del programa anual d’activitat d’ACEB Suma que continua amb l’objectiu de posar en valor el paper de la dona en l’àmbit empresarial. La comissió manté la seva presència a les escoles del Berguedà amb les xerrades que ofereixen als alumnes de primària diverses dones empresàries i directives. A més a més, també es continuen publicant entrevistes a empresàries berguedanes per donar visibilitat a casos d’èxit que formen part del teixit econòmic de la comarca. 

La sessió forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.