Fem el balanç de l'any Destacats

Tal com diu la nadala, ara ve Nadal i entre torrons, música i carrers il·luminats, toca fer balanç d’aquests 365 dies plens de feina i reptes. Aquest 2018 ha estat un any de bones notícies. Més de 1.000 col·laboradors entre empreses, persones i entitats han participat en alguna acció de l'ACEB. 

Aquest 2018 hem tingut l'oportunitat de treballar amb un total de 135 empreses entre contractes, programes, entrevistes, visites, assessoraments, patrocinadors, guardonats... Gràcies a totes per la feina ben feta. 

A més a més, durant aquest any, hem recuperat els Premis Berguedà Empresarialcelebrats a Sant Corneli de Cercs el 29 de juny 2018 per premiar el talent empresarial. L'acte tenia per objectiu reconèixer el treball i l'esforç de les empreses i donar valor al conjunt del teixit empresarial de la comarca del Berguedà. Hi van assistir unes 200 persones vinculades al món empresarial, comercial i de serveis, comarcal i de comarques veïnes, així com institucions i entitats municipals i comarcals. Enhorabona a tots els guanyadors!

D'altra banda, la formació és una part essencial dels programes i serveis de l'ACEB i enguany hem format a 384 alumnes entre cursos de formació contínua i ocupacional. Per últim, hem facilitat l’accés al mercat laboral a 29 persones que han trobat feina gràcies a la nostra borsa de treball.

Esperem que aprofiteu aquestes festes per carregar piles pel nou any i per passar temps amb la família, amics, amigues i gent estimada. Us agraïm la confiança dipositada i esperem afrontar els reptes del 2019 amb força i il·lusió! Us desitgem bones festes  i un esplèndid 2019.