Xerrada dels Sèniors de l'ACEB amb els estudiants

Acabem l'any fomentant l'emprenedoria amb els Sèniors de l'ACEB Destacats

Aquest dimecres 18 de desembre els estudiants del Grau Mitjà de Gestió Administrativa de l'Escola Xarxa van compartir un espai de reflexió i conversa amb dos reconeguts exempresaris del Berguedà, Josep Aranda, empresari de banca i Joan Tarragó, del sector tèxtil.

Tots ells van debatre la Importància del control de tresoreria a l'empresa, factor essencial a tenir en compte abans de crear una empresa.

Els Sèniors ACEB són exdirectius i exempresaris voluntaris que compten amb una llarga trajectòria professional i de reconegut prestigi que transmeten el seu coneixement i expertesa empresarial a joves estudiants de secundària per fomentar l'actitud emprenedora. Aquestes accions es realitzen amb el suport de l'Obra Social "La Caixa" i donen continuïtat a les jornades que es van iniciar l'any passat.

Comptar amb l'acompanyament de persones expertes augmenta les probabilitats d'èxit d'un projecte. Des de l'ACEB et fem costat perquè posis la teva idea en moviment a través de l'assessorament personalitzat, activitats formatives específiques, xerrades i taules rodones amb empreses. El grup de Sèniors està a la disposició de nous emprenedors per brindar ajuda i assessorament en el seu projecte empresarial.