36 autònoms enfortiran el seu negoci aquest any

És un programa de consolidació i enfortiment del treball autònom finançat per la Generalitat de Catalunya

El Col•legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) amb la col•laboració de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) i l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB) promou un programa de consolidació i enfortiment del treball autònom

La seu del Col•legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa ha acollit aquest dijous 5 de febrer la presentació del Consolida’t, el programa finançat per la Generalitat de Catalunya que donarà suport a 36 treballadors autònoms de la Catalunya Central, repartits entre el Bages, Berguedà i Ripollès.

Amb l’objectiu de respondre a la necessitat de planificació d’estratègies en la gestió del negoci empresarial, es programaran accions durant tot el 2015. La primera ja ha tingut lloc aquesta setmana després de la presentació. A partir d’ara vindran sessions formatives en aspectes clau del negoci i sessions d’assessorament personalitzat en les àrees de comerç, màrqueting i planificació financera.

2015-02-05 consolidat

D’aquesta manera, cada persona treballadora autònoma participarà de 6 sessions d’assessorament personalitzat i 8 hores de formació en les especialitats de Compte de resultats i Tresoreria. A més, l’assessor que tutoritzi el seu Pla de Treball li oferirà també la participació a formació complementària en funció de les necessitats detectades.

Tot i que la majoria dels participants són autònoms pròpiament dits, també hi entren autònoms societaris dins una Societat Limitada o Societat Civil Privada amb un màxim de 4 persones contractades, així com autònoms que hagin cessat la seva activitat i vulguin emprendre un nou projecte.

Aquest és el primer any que es porta a terme el Consolida’t després que el 2014 se’n fes una prova pilot a Catalunya. El programa s’emmarca en el Catalunya Emprèn i és finançat per la Generalitat de Catalunya.