treball bn h2                                                Logo Ministerio

consolidat2016 web

CONSOLIDEM EL TEU NEGOCI

Si ets un autònom, un autònom d'una SL o SCP de fins a 4 treballadors autònoms, un autònom que ha cessat la seva activitat, posem a la teva disposició un programa d'ajut i suport amb l'objectiu d'enfortir la teva empresa durant el 2017. 

Sabem que ets el millor tècnic, i et volem ajudar en la resta. Per això promovem el programa CONSOLIDA'T, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i que consisteix en:

Assistència personalitzada a càrrec d'una persona especialista en gestió econòmica i comercial (6 reunions individuals entre març-desembre)
- Sessions formatives de curta durada sobre les principals tendències en la promoció de la teva empresa, així com en altres aspectes de la teva activitat

Tant l'assistència personalitzada com les sessions formativeses duran a terme aquest 2017.

Per a més informació del programa clica aquí

Les places són LIMITADES i s'ompliran per ordre d'inscripció. És per això que en cas de ser del vostre interès, cal que ens truqueu al 93.822.14.04 o ens envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Promogut per:                                             Amb la col·laboració:
CETIM       uier Logo ACEB

Programa finançat per la Generalitat de Catalunya dins el programa CONSOLIDA'T (Ordre 267/2016) pel suport, la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom.