L’ACEB i Berga Comercial signen un conveni per organitzar accions conjuntes per reactivar el teixit empresarial i comercial

L’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB) i la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga (UBIC) han signat un conveni de col·laboració que permetrà que s’organitzin accions conjuntes amb l’objectiu d’enfortir el comerç de proximitat de la ciutat de Berga.

Les dues entitats vetllen per la promoció i el desenvolupament econòmic del territori així com dels interessos del teixit empresarial i comercial. D’aquesta manera, conjuntament s’executaran campanyes per donar suport a la dinamització comercial, es planificaran estratègies, accions de comunicació, producció d'elements gràfics i s’implantaran projectes, entre altres temes.

El conveni també inclou aspectes formatius. En concret, s’organitzaran sessions d’informació així com cursos de formació a les aules de l’ACEB adreçats especialment als establiments i botigues comercials.

La junta directiva de la UBIC es beneficiarà a més dels avantatges d’accés i comoditat de les oficines de l’ACEB que disposen de connexió wifi, sales de reunió, aules de formació i facilitat exterior per a l’aparcament de vehicles per celebrar les reunions de junta.

El conveni ha estat signat, per part de l’ACEB, pel seu president, Josep Maria Serarols i, per part de la UBIC, pel seu president, Xavier Orcajo.

L’ACEB té com a objectiu ser el punt de referència del món empresarial de la comarca del Berguedà alhora que vol apropar les diferents organitzacions empresarials creant sinergies i compartint estratègies.