La Taula d’Infraestructures i Territori es troba amb el regidor d’Urbanisme de Berga per conèixer l’estat i la previsió dels projectes de ciutat de l’Ajuntament Destacats

La comissió de treball de l’ACEB s’ha reunit amb Aleix Serra, representant de l’àrea d’urbanisme del consistori, per la importància que té Berga com a capital per al desenvolupament econòmic de la comarca del Berguedà  

La Taula Berguedana d’Infraestructures i Territori (TBIT), la comissió de l’ACEB que treballa sobre temes de territori, urbanisme, infraestructures i sostenibilitat, s’ha reunit aquest dimecres amb el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Berga, Aleix Serra.

Els membres d’aquesta taula de treball han demanat aquesta reunió amb el representant de l’àrea d’urbanisme del consistori berguedà per la importància que té Berga com a capital per al desenvolupament econòmic de la comarca. L’objectiu de la trobada era conèixer i demanar explicacions sobre alguns temes concrets i d’altres més generals en l’àmbit del desenvolupament urbanístic de Berga, de les comunicacions, de projectes i planificació de futur de la ciutat, així com posar de manifest alguns mals endèmics de gestió de l’ens municipal com són les llicències d’obres, l’endarreriment i paralització d’alguns projectes o les adjudicacions.

La TBIT vol agrair l’accessibilitat del regidor, Aleix Serra, per participar de la trobada i per les explicacions detallades que va oferir durant la reunió. La Taula Berguedana d’Infraestructures i Territori s’ofereix, de nou, a l’Ajuntament de Berga per donar el punt de vista tècnic als projectes de desenvolupament de la ciutat de Berga i demana als representants municipals que tirin endavant amb els projectes que han de servir per fer progressar la ciutat. Els seus membres també demanen al consistori que agilitzin i evitin endarrerir projectes i propostes, i aprofitin totes les oportunitats i possibilitats per desenvolupar iniciatives, com per exemple, els fons Next Generation.

La taula està formada per una desena de professionals en representació dels col·legis professionals, enginyers, aparelladors, ambientòlegs, constructors, arquitectes i promotors de la comarca.