L’ACEB és present al Festival Up Berguedà Destacats

La patronal participa en l’esdeveniment que vol promoure l’emprenedoria i la innovació entre joves explicant els seus projectes formatius i d’inserció laboral. L’ACEB també ha presentat un repte a la hackató

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà és present a l’estrena del Festival Up Berguedà que impulsa l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consell Comarcal del Berguedà i que té lloc fins aquest diumenge, 10 d’abril, a les instal·lacions de Cal Metre de Gironella. La patronal berguedana aposta per participar en aquest projecte nou que pretén promoure l’emprenedoria i la innovació entre els joves de la comarca.

El personal de l’ACEB és físicament present al recinte que s’ha instal·lat a l’antiga fàbrica de Cal Metre en un estand on atendran els visitants i donaran informació sobre els projectes formatius que s’impulsen des de l’ACEB, no només dels cursos de formació continuada sinó també el nou programa de Formació Professional Dual que s’ha iniciat com a prova pilot aquest 2022. Els visitants també rebran informació sobre la borsa de treball de l’ACEB amb una actualització constant de llocs de treball per cobrir a la comarca, així com del programa d’orientació professional que ofereix l’entitat. Tot plegat es farà arribar als presents a l’Up Berguedà a través d’un codi QR que els enllaçarà amb la informació que l’ACEB té disponible, a banda d’atendre qualsevol dubte o necessitat personalitzada in situ.

L’ACEB també oferirà informació de l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà i de la Federació del Comerç del Berguedà, amb qui la patronal té un conveni de col·laboració signat.

Per altra banda, l’ACEB serà present també a la hackató del dissabte a la tarda, on hi presentarà un dels reptes que els participants hauran de treballar per trobar-hi les millors solucions. El vicepresident de l’ACEB, Xavier Gual juntament amb Gerard Orriols membre de la junta, seran els encarregats de presentar la situació plantejada per la patronal en un concurs d’idees que pretén posar en valor el talent del territori i fer créixer l’esperit crític i emprenedor entre els berguedans.

Ahir al vespre, representants de la junta de l’ACEB, encapçalats pel president Josep Maria Serarols, el vicepresident Xavier Gual i la gerent Neus Piniella, van participar a l’acte d’inauguració de l’Up Berguedà, amb la conferència inaugural de Mariola Dinarès, al capdavant del Pop Up de Catalunya Ràdio.