L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i Agbar renoven la seva col·laboració per impulsar la FIRHÀBITAT 2022 Destacats

La companyia d’aigua patrocina per segon any la fira de la bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya, organitzada per l’ACEB, i que se celebrarà el juny a Avià

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i Agbar, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, han signat un conveni per col·laborar en l’organització de la FIRHÀBITAT 2022, la fira de la bioconstrucció i l’eficiència energètica de Catalunya que organitza l’ACEB.

 

L’acord ha estat signat pel president de l’Associació, Josep M. Serarols, i la gerent d’Agbar, Esther Guirado. La companyia d’aigua patrocina per segon any aquesta fira, centrada en la millora de la salut de l’hàbitat i en l’estalvi energètic, i que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny a Avià, on Agbar gestiona el servei d’aigua.

Per al president de l’ACEB, Josep M. Serarols, és “molt important” per l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà que una companyia d’aigua com Agbar doni suport a FIRHÀBITAT. Serarols ha recordat que la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica és un projecte tractor per l’ACEB i pel Berguedà. “Tenim el privilegi d’estar en una comarca on hi encaixen molt bé les polítiques de sostenibilitat, eficiència energètica i medi ambient”, ha explicat, “i necessitem el suport de públics i privats per posicionar-nos en aquest sector en creixement”.

La gerent de la companyia d’aigua, Esther Guirado, ha destacat que aquest acord demostra el compromís d’Agbar per contribuir al desenvolupament sostenible i el creixement econòmic del Berguedà. “Anem més enllà de la gestió del servei d’aigua i col·laborem amb el teixit econòmic i social dels municipis on operem per afavorir el desenvolupament local, la cohesió social, l’excel·lència empresarial, la innovació i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”, ha afirmat.

Tant des de la companyia de l’aigua com l’associació, consideren que les aliances són imprescindibles per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir al desenvolupament econòmic de la comarca.

 

L’ACEB i Agbar

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, nascuda el 1977, és el paraigua del teixit empresarial del Berguedà. Actualment, l’entitat la integren més de 300 socis, des d’autònoms i petites empreses a activitats de més volum i facturació.  La seva funció és representar, defensar i promocionar els interessos del col·lectiu empresarial associat. A més a més, l’ACEB també ofereix un ampli ventall de serveis per facilitar la gestió diària a l’empresari, així com també una oferta de formació contínua actualitzada en funció de les necessitats actuals. L’entitat està formada per comissions de treball especialitzades.

 

Agbar és la companyia que gestiona el cicle de l’aigua i presta serveis mediambientals a més d’1,37 milió de llars, empreses i administracions de més de 300 municipis de Catalunya. És un referent internacional per la seva innovació, excel·lència i coneixement, així com la seva contribució al desenvolupament sostenible, amb una trajectòria consolidada de més de 150 anys d’història.