L’ACEB busca empreses que necessitin millorar la seva digitalització Destacats

La patronal estrena el servei per acompanyar a les empreses en la transformació digital del seu negoci

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà ha estrenat un servei d'assessorament 100% subvencionat per a pimes i autònoms que tinguin necessitats en l’àmbit de la transformació digital. El programa “Digitalitza’t”, impulsat per Foment Nacional del Treball i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, compta amb la col·laboració d’assessors acreditats per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), que realitzaran un exercici de diagnosi inicial per incorporar tecnologies de la Indústria 4.0 als negocis participants.

La patronal berguedana busca empreses que estiguin interessades en rebre assessorament i acompanyament en el procés de transformació digital de la seva activitat. Les empreses que entrin a formar part del programa rebran assessorament gratuït de fins a 5 hores a través d’un tècnic homologat per ACCIÓ. A través d’aquest procés es realitzarà un informe de diagnosi previ per tal d’obtenir la informació clau per desenvolupar l’estudi adequat a les necessitats que cal resoldre o els aspectes a millorar en l’àmbit digital de cada empresa. A partir d’aquest assessorament, s’iniciaran les propostes i es marcarà el camí a seguir per al negoci per digitalitzar els seus processos. El “Digitalitza’t” també contempla jornades tècniques per oferir nous coneixements i informació d’interès per a la digitalització a les empreses implicades.

A hores d’ara l’ACEB ja ha iniciat diversos assessoraments a empreses que s’han interessat per millorar el seu procés de digitalització i ja hi ha una cinquantena d’empreses participants al programa.

Les empreses interessades en formar part del Digitalitza’t poden inscriure’s a través d’aquest enllaç.