Formació en riscos laborals

Estàs al dia de la normativa de prevenció de riscos laborals?

 

Estàs al dia de la normativa de prevenció de riscos laborals?

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà organitzen un curs sobre riscos laborals. La formació tindrà una durada de 10 hores i es farà de manera presencial a la seu de la patronal berguedana dilluns 19 i dimarts 20 de desembre de 9 del matí a 2 del migdia.

L'objectiu del curs és resumir de forma entenedora i pràctica, quins són els aspectes preventius que haurem de tenir implantats i funcionant a totes les empreses segons la normativa actual de Prevenció de Riscos Laborals. Aquesta formació va dirigida a responsables d’empreses, tècnics de prevenció, caps d’equips o departaments, assessors i consultors.

Les sessions aniran a càrrec de Josep Ma Macià, Gerent i Secretari Tècnic del CETIM, Auditor en sistemes de Prevenció de Riscos Laborals per TUV Rheinland.

El preu de la formació és de 40 euros pels socis de l’ACEB i de 50 euros pels no socis. Les inscripcions cal fer-les aquí.

 

Per a qualsevol dubte podeu trucar al 93 822 14 04 o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..