L'ACEB és present a la jornada sobre seguretat pública de Foment

Foment promou la corresponsabilitat del sector privat amb el públic per garantir la seguretat ciutadana

Joan Sistach, membre de la junta de l'ACEB, participa en una de les taules de debat de la sessió 

 

Foment del Treball i la Fundació per a la Seguretat Pública han impulsat una jornada de debat i reflexió per abordar la millora del sistema públic de seguretat des de l’oportunitat que representa la col·laboració publicoprivada. La jornada ha comptat amb la presència de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà.

Joan Sistach, membre de la junta de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i CEO de Sistach Security hi ha participat formant part d’una de les taules de debat de la sessió.

El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, ha ressaltat el paper de la seguretat privada en el sector, que factura gairebé 800 milions d’euros a Catalunya, i la seva importància per al creixement econòmic i social: “des del sector privat podem i hem de col·laborar amb les administracions públiques en aquest objectiu compartit de garantir la seguretat ciutadana i corporativa”.

En aquest sentit, Sánchez Llibre ha insistit que “hi ha una sensació d’inseguretat en bona part de la ciutadania que hem de combatre entre tots. Mitjançant aquesta col·laboració entre les administracions públiques, les forces de seguretat, el sector productiu i comercial i les empreses de serveis de seguretat, s’ha d’assegurar una seguretat ciutadana que permeti el desenvolupament social i econòmic”.

Sistach, en representació de l’ACEB, ha pogut aportar la visió d’un territori allunyat de l’àrea metropolitana, amb una realitat diferent però on també hi ha sensació d’inseguretat. El membre de la junta de la patronal berguedana entrarà a formar part de la comissió de Seguretat de Foment Nacional del Treball per continuar abordant aquesta problemàtica.

Llegeix aquí tota la informació.