L’ACEB Suma porta l’acte anual a Montmajor i proposa una conversa sobre l’èxit empresarial

  • La cita serà el proper dijous 26 de setembre al Local del Comú de Montmajor i les inscripcions ja estan obertes

L’ACEB Suma celebrarà el seu acte anual el proper dijous 26 de setembre. El certamen de la comissió de dones empresàries i directives torna enguany al Baix Berguedà i tindrà lloc al Local del Comú de Montmajor, amb l’objectiu de continuar sent un acte itinerant que es passegi per diversos espais del Berguedà.

L’acte s’iniciarà a les 7 amb les acreditacions i amb una visita al Museu del Bolet de Montmajor, amb l’objectiu de donar a conèixer la col·lecció de la ceramista Fina Vilajosana a l’entorn d’aquest producte del territori.

El plat fort de la sisena edició d’aquest acte anual serà la conversa titulada Què és l’èxit per tu? Amb la participació de Margarita Salvans, directora financera de Mango i Esther Barniol, empresària especialitzada en imatge de marca i disseny web. Les dues berguedanes parlaran sobre les seves trajectòries i conversaran amb Judit Jordana, periodista que conduirà l’acte, sobre com han assolit els seus reptes professionals.

A més, la vetllada comptarà amb un sopar-networking, un espai de trobada entre els assistents amb música en directe amb el grup Format3.

L’acte és gratuït i obert a tothom però cal inscripció prèvia a través de l’enllaç https://forms.gle/Km6PaeNLMBhsXkFe9

L’objectiu de l’ACEB Suma és mantenir la presència arreu del Berguedà i continuar donant visibilitat a les dones empresàries i directives amb un acte que ja està consolidat. La comissió té diversos projectes en marxa com les visites i tallers a les escoles de primària, les sessions d’assessorament laboral als instituts, les entrevistes a empresàries del territori i l’Escola Emprèn+, entre d’altres.