Arriba la 3a edició del Fòrum econòmic del Berguedà

El fil conductor del debat serà el dossier econòmic de la comarca que presentarà en breu l’ACEB

El Fòrum s’ha convertit en un acte destacat i clàssic a la comarca on contrastar opinions i escoltar propostes sobre el present i el futur de la comarca

El 12 de desembre a les 19 hores, tindrà lloc la 3a edició del Fòrum econòmic del Berguedà, un espai de debat sobre temes econòmics de la comarca des d'una visio constructiva i amb propostes de futur. En aquesta edició comptarem amb Nicolás Viso, alcalde de la Vila de Bagà; David Font, alcalde de Gironella; Sergi Roca, president del Consell Comarcal del Berguedà i de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, Anna Maria Guijarro, regidora de la CUP a l'Ajuntament de Berga; Antoni Biarnés, director de la consultoria especialitzada en gestió pública Institut Àgora; i Josep Ginesta, professor universitari de diferents disciplines relacionades amb el món del treball.

Enguany serà la primera vegada que es farà fora d’una campanya electoral i per tant no ha calgut tenir en compte els equilibris polítics. En aquest sentit, es compta amb persones que per la seva experiència, coneixements i trajectòria tenen molt a dir més enllà de la seva afiliació política.

El debat, que serà moderat pel periodista i empresari Xavier Gual, se centrarà en les dades que recull el dossier econòmic de l’ACEB que presentarà properament, a banda d’altres temes de la mà de l’actualitat comarcal.

Al final del debat, els assistents podran fer preguntes en un torn obert a tothom.