Diagnosi i acompanyament financer al teu abast

68 empreses ja s'han beneficiat del programa en tant sols dos mesos. Forma-hi part tu també!

L’ACEB forma part de la Xarxa d’Assessors Financers d’ACCIÓ (XAF), amb l’objectiu d’impulsar el finançament de les empreses catalanes i donar un servei de consultoria especialitzada per facilitar la cerca i obtenció de finançament

Les empreses del Berguedà, Bages i Solsonès interessades a rebre un servei de consultoria de finançament ho poden sol•licitar a l’ACEB. Es tracta d’un servei finançat per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, a través d'una iniciativa inèdita per part de diferents associacions empresarials repartides per Catalunya.

Recentment el programa Matins en Xarxa de La Xarxa (abans COM RÀDIO) ha entrevistat a la directora de desenvolupament de CIESC, una de les associacions impulsores del programa XAF, Rosa Pons. Destaca que una de les fortaleses és el "coneixement de les realitats locals, de manera que es puguin oferir assessors de proximitat que coneguin els problemes específics de cada comarca".

Escolteu l'entrevista a Rosa Pons a partir del minut 5.19: Matins en Xarxa - 6/2/14

Com funciona?

1a Fase: Diagnòstic econòmic-financer de la teva empresa, per part d'un assessor financer expert, perquè et detecti quin és el potencial real de la teva empresa i en treguis profit, i perquè coneguis quines són les teves mancances financeres. La diagnosi també inclou un seguit de possibles actuacions de millora.

2a Fase:En cas que sigui necessari, el servei continua amb l’acompanyament en la implementació de les actuacions de millora proposades en la primera fase, com per exemple, acompanyar-te a les entitats financeres o ajudar-te a implementar un nou sistema de control de tresoreria, entre d'altres.

M'hi puc apuntar?

El programa es dirigeix a empreses constituïdes, amb domicili social a Catalunya, que no siguin autònoms i que no hagin rebut un ajut anterior del mateix programa.

Per a més informació contacteu amb nosaltres al telèfon 93 822 14 04.