L'Estació ACEB a l'Assemblea general de socis

Enguany i com a novetat, hem emmarcat l'últim programa de la temporada de l'ESTACIÓ ACEB a l'Assemblea general de socis anual

L’Assemblea de socis de l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà presenta els comptes anuals, aprova el pressupost i defineix les línies de treball pel següent any

Es tracta d’un esdeveniment molt significatiu de l’ACEB ja que, a banda de marcar el rumb de l'Associació, és un punt de reunió de les empreses associades.

Cal destacar que cada any l’Assemblea compta amb un personatge de renom que clou l’acte amb una conferència de temàtica empresarial que omple la sala gran de l’ACEB. Aquest any hem aportat un format diferent i en comptes d'una persona conferenciant, n'hem tingut 5: Núria Picas, Toni Puig, Toni Massanés, Gemma Puig i Franc Serra. Es tractava de la gravació de l'últim programa de la temporada de l'Estació ACEB, el programa de conversa a Televisió del Berguedà que durant 8 retransmissions ha repensat el Berguedà des de diferents sectors de l'economia, i on les empreses han estat sempre les protagonistes. 

Núria Picas, Toni Puig, Toni Massanés, Gemma Puig i Franc Serra han parlat del Berguedà des d'una perspectiva oberta, i junts hem repensat com hauria de ser la comarca en els propers anys.