Jornada 23/5 sector metall

El proper dimecres 23 de maig a les 18h. es durà a terme una jornada oberta adreçada al sector del metall

 

Arran de la publicació del II Conveni Col·lectiu Estatal de la Indústria, la Tecnologia i els Serveis del Sector del Metall, en el qual es regulen les condicions laborals que afecten a instal·ladors i empreses relacionades amb el sector, s'ha obert un debat sobre les diferents accions d'obligat compliment per les empreses afectades.

L'acte que es realitzarà a les instal·lacions de l'Aceb a Berga, en col·laboració amb Prevint i la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, és una jornada oberta a totes aquelles empreses afectades en la qual es debatrà i es s'ajudarà a resoldre tots dubtes que puguin sorgir. S'analitzaran els trets generals del conveni, la relació entre el conveni i la PRL, d'estudiarà en què canvia el nou conveni, com afecta i com complir amb ell, així com quina formació és obligatòria, com fer-la, qui ha de rebre-la i qui la imparteix. També i tenint en compte que el conveni del metall reconeix la formació rebuda fins ara, s'exposarà com convalidar-la. 

Amb aquesta jornada s'espera ajudar a aclarir tots els dubtes.

Per assistir-hi cal contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 696935867 http://sectormetall.prevint.com.