25 persones troben feina a través de la borsa de trebal de l'ACEB

Des de començaments d'any i fins al moment, l'Aceb ha gestionat un total de 70 ofertes de feina, 25 de les quals han estat cobertes amb persones inscrites a la borsa de treball pròpia.

Dins les activitats de l'Aceb enfocades al  foment de la inserció i l'ocupabilitat, l'associació d'empresaris treballa amb tres programes:

1- El programa Fem ocupació per a Joves, que permet a les empreses contractar en condicions avantatjoses persones d'entre 18 i 29 anys, i proporcionar-los la formació necessària per ocupar un lloc de treball determinat. Aquest programa té per objectiu la inserció laboral de les persones joves, en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional, dotant-los entre altres recursos, de la formació necessària per al lloc de treball que ocuparan. El termini de contractació dins del programa Fem Ocupació per a Joves s'ha obert aquest mes d'octubre 2018 i acaba el 23 de juliol 2019.

2- El programa 30 PLUS, que permet a les empreses contractar en condicions avantatjoses persones de 30 anys o més. Aquest programa està en funcionament des d'aquest mes d'octubre 2018 i durant els propers 9 mesos.

3- I el programa d'orientació i acompanyament AIL, Accions d'Intermediació Laboral, adreçat a la contractació de persones majors de 45 anys, dins del qual l'Aceb ha realitzat 24 entrevistes ocupacionals en l'any 2018.

Els tres programes d'ajuts a la contractació es realitzen en col·laboració amb el SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya, per a l'impuls de l'ocupació de persones a l'atur, en totes les edats de l'etapa laboral de les persones.

Dins la línia d'impuls a l'ocupació, l'Aceb també promou l'autoocupació i al llarg de l'any ha realitzat un total de 12 assessoraments a persones emprenedores. 

Les empreses que vulguin accedir als programes de subvencions a l'ocupació signaran un contracte amb l'Aceb. De la mateixa manera, les persones en edat laboral en situació d'atur, o en recerca de feina, poden adreçar-se a l'Aceb amb el seu currículum actualitzat per a ser inclosos a la borsa de treball, borsa de la que es parteix per trobar els candidats a cobrir els llocs de treball vacants que demanen les empreses.

Podeu demanar més informació a l'Aceb, tel. 93 822 14 04 e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.