La Fundació AMPANS i l'ACEB col•laboren per la sensibilització de les empreses envers els i les joves en risc d’exclusió Destacats

AMPANS i l'Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) han signat un acord de col·laboració amb la voluntat de treballar conjuntament i es comprometen a efectuar accions bilaterals que afavoreixin la sensibilització de les empreses envers els i les joves en risc d’exclusió a través del programa Noves Oportunitats amb el desplegament d’accions adreçades a les empreses del Berguedà. 

La signatura del conveni la van formalitzar el president de l'ACEB, Josep Fígols, i el gerent d’UTE Ampans Intermedia l’Abre d’oportunitats, Antoni Espinal.

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, actualment formada per més de 300 socis, és una associació d’empreses multisectorial principalment del Berguedà però també de comarques veïnes, sense ànim de lucre, que vetlla per la promoció i desenvolupament econòmic de la comarca així com dels interessos de les empreses del territori i està oberta a les empreses de tots els sectors que desenvolupin la seva activitat econòmica a la comarca del Berguedà. La seva funció és representar, defensar i promocionar els interessos del col·lectiu empresarial associat. També ofereix un ampli ventall de serveis per facilitar la gestió diària a l’empresari, així com una completa oferta de formació contínua adaptada a les necessitats del territori.

L’entitat UTE Ampans Intermedia l’Abre d'oportunitats és una unió temporal d’empreses que té per objecte l’ejecció de la licitació “Desenvolupament i l’execució d’itineraris que contemplin serveis d’orientació, formació, acompanyament i inserció laboral i de mobilitat als joves en el marc del programa de noves oportunitats.