16 Mar, 2020

COMUNICAT DE L'ACEB MESURES COVID-19 - 15/03 Destacats

COMUNICAT DE L'ACEB MESURES COVID-19 - 15/03

Des de l’ACEB volem informar a les empreses, als treballadors i a totes les persones en general del següent:

L’ACEB mantindrà oberta l’atenció pública a través dels mitjans telefònics i telemàtics per  tots els assumptes relacionats amb aquesta crisi sanitària.  L’atenció presencial a les nostres oficines queda suspesa fins a nova comunicació. Qualsevol dubte, consulta o suggeriment s’atendrà al telèfon habitual, 93.822.14.04, i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Estem i estarem al vostre servei.

  • La informació i instruccions de tipus general es comunicaran per correu electrònic,  en les publicacions a les xarxes i en comunicats als mitjans de comunicació.
  • L’activitat formativa regular queda suspesa fins a nova comunicació.
  • Totes les altres activitats previstes, reunions, presentacions o qualsevol altra, també queden suspeses fins a nova comunicació.
Recomanem seguir les ordres i les instruccions donades per part de totes les autoritats governatives i a més volem requerir a tothom que se segueixin de forma estricta, siguin les ordres derivades de la declaració de l’estat de l’alarma publicat al BOE així com les recomanacions de la Generalitat de Catalunya o els respectius ajuntaments. Volem refermar que cal fer-ho en primer lloc per responsabilitat col·lectiva i a més perquè no fer-ho pot comportar conseqüències en forma de multes i accions penals. Demanem a tothom un exercici màxim de responsabilitat i compromís amb tota la societat, a la vegada que ens oferim a totes les administracions públiques per col·laborar amb tot el que se’ns requereixi en benefici del bé comú.

Pel que fa a les conseqüències empresarials i laborals d’aquesta crisi sanitària, ens adherim als acords anunciats entre les organitzacions empresarials i els sindicats, a l’espera de conèixer la bateria de mesures legals pendents d’anunciar-se. En el moment que siguin oficials, les farem arribar a tots els nostres associats acompanyades de les recomanacions i adaptacions a la nostra realitat local.

Estem en contacte permanent amb els nostres companys de la Cambra de Comerç de Barcelona a Berga, amb el Gremi d’Hostaleria comarcal i la UBIC. Ens oferim a qualsevol altre ens econòmic, laboral o social per coordinar-nos i treballar conjuntament en aquest moment transcendental.

De forma rotunda i determinada volem manifestar a totes les empreses berguedanes, de les que en som els seus representants, el nostre ferm compromís en contribuir amb tot el que sigui possible per mitigar les conseqüències que haurem d’afrontar en els pròxims dies i setmanes. Sense voler rebaixar la gravetat del moment que ens toca viure, estem convençuts que un cop la crisi estigui controlada o continguda, podrem seguir endavant amb més força, esperança i potser enfortits com a societat.

Darrera modificació el Dilluns, 16 Març 2020 09:46