Nova línia de subvencions d'ACCIÓ a Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental Destacats

S'obre  la convocatòria per a l'any 2019 de la línia de subvencions a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental.

RESOLUCIÓ EMC/1918/2019, de 10 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia de subvencions a Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d'Economia Circular, específicament en l'àmbit dels residus.

ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa, del departament d'empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la RESOLUCIÓ EMC/1918/2019, de 10 de juliol, obre la convocatòria per a l'any 2019 de la línia de  subvencions a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental  que incentivin la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental. En l'àmbit de la innovació, ACCIÓ impulsa actuacions amb l'objectiu d'augmentar el nombre d'empreses innovadores, d'augmentar la innovació a les empreses, d'incrementar la transferència tecnològica i de connectar la innovació catalana amb el món. En definitiva, de ser un país que competeixi internacionalment en innovació, amb productes de més valor afegit. Tot això, en el marc del RIS3CAT emmarcats amb l'Estratègia Catalunya 2020 (ECAT2020).

L'objectiu és impulsar un creixement intel·ligent, sostenible i integrador donant coherència a les inversions en recerca i innovació i optimitzant-ne l'impacte en el desenvolupament econòmic i social.

Els nuclis de recerca locals i desenvolupament experimental poden ser tant individuals com col·laboratius.

Podeu accedir a la resolució aquí: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7918/1753821.pdf