Convocatòria Premis Berguedà Empresarial 2018

L'Aceb recurpera els Premis Berguedà Empresarial

Objectiu dels premis:

Per part de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona – Delegació del Berguedà, el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà es volen recuperar de nou i, després d’un parèntesi de deu anys, els Premis Berguedà Empresarial. 

Enguany és un bon moment per reconèixer el treball i l’esforç de les empreses i donar valor al conjunt del teixit empresarial de la comarca a través de la recuperació dels Premis, l’última edició dels quals es va celebrar l’any 2008. 

En el mateix sentit, l’edició de nou dels premis esdevé un punt de trobada i coneixement entre el món econòmic, empresarial, comercial i de serveis del Berguedà. Per això, l’acte de lliurament consitirà en un sopar amb persones vinculades al món empresarial, comercial i de serveis comarcal i de comarques veïnes, així com també institucions i entitats municipals i comarcals.

 

Estructura dels premis:

Mitjançant una convocatòria bianual dels premis (cada dos anys) s’obrirà el període de presentació de candidatures que opten als següents premis més un reconeixement: 

 • PREMI A LA RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL
 • PREMI AL COMERÇ I SERVEIS
 • PREMI AL TURISME
 • PREMI A L’EXPANSIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ
 • PREMI A LA INNOVACIÓ
 • RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL
 • MENCIÓ ESPECIAL 

Cada un dels premis tindrà una empresa o bé persona guardonada amb un valor per si mateix en funció de l’objecte del premi (RSE, innovació...).

Les opcions per optar als premis són presentar-se de manera individual o bé a través d’alguna entitat de la comarca.

 

Lloc i data de la celebració:

Lloc: Antic teatre/cinema de la colònia minera de Sant Corneli, municipi de Cercs.

Data: 29 de juny de 2018

 

BASES PREMIS BERGUEDÀ EMPRESARIAL:

El 29 de juny de 2018 tindrà lloc, en el marc d’una trobada i sopar, l’acte de lliurament dels PREMIS BERGUEDÀ EMPRESARIAL, uns guardons que es van crear l’any 1990 a iniciativa del Patronat pel Foment Empresarial del Berguedà, i que recuperem de nou enguany després de deu anys d’inactivitat, amb la finalitat de distingir aquelles iniciatives empresarials, comercials i de serveis que hagin destacat durant l’any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i la qualitat a les empreses de la nostra comarca.

Poden optar als Guardons tots aquells empresaris i empresàries, empreses, establiments comercials i de serveis de la comarca que durant l’exercici del 2017 hagin destacat en les categories següents:

 • Premi a la responsabilitat social empresarial
 • Premi al comerç i serveis
 • Premi al turisme
 • Premi a l’expansió i/o internacionalització
 • Premi a la innovació
 • Reconeixement a la trajectòria empresarial
 • Menció especial 

El període de presentació de candidatures s’obre el dia 14 de maig de 2018 i finalitza el dia 30 de maig de 2018 (ambdós inclosos).

BASES

Les candidatures es presentaran mitjançant un qüestionari disponible en format electrònic a la pàgina web de l’ACEB, www.aceb.cat, en aquest enllaç durant el període de presentació que estableix la convocatòria. Per optar als guardons cal portar la candidatura a la secretaria de l’ACEB, o bé enviar-la per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 • Juntament amb la candidatura pot adjuntar-se qualsevol altra documentació que es consideri rellevant amb vista a les avaluacions.
 • La documentació presentada no serà retornada.
 • Tan sols es faran públics els noms de les empreses, comerços, serveis, empresaris/àries o institucions que hagin estat guardonats; en canvi, la llista de candidatures no guardonades quedarà en secret.
 • Cada empresa pot presentar-se a una candidatura de qualsevol categoria.

Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi rebran un tractament confidencial.

Jurat 

El jurat dels guardons estarà format per la Comissió de Treball dels Premis, composta per membres de la Junta Directiva de l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà, de la Cambra de Comerç de Barcelona – Delegació del Berguedà, de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga i dos representants del Consell Comarcal del Berguedà. Tots ells i elles tenen coneixement del teixit empresarial del territori i capacitat tècnica per valorar els aspectes de les categories establertes.

Cap dels membres del Jurat estarà implicat en cap de les candidatures presentades.

El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Lliurament dels premis

El veredicte es farà públic en el transcurs del l’acte de lliurament que se celebrarà el dia 29 de juny de 2018.

Guardó

Els premiats rebran un guardó per a cada una de les categories.

Termini de presentació

El termini de presentació de candidatures començarà el dia 14 de maig de 2018 finalitzarà el dia 30 de maig de 2018, ambdós inclosos.

Acceptació de les bases

La presentació d’una candidatura implica el reconeixement i l’acceptació de les seves bases.

Per a qualsevol qüestió sobre aquestes bases, podeu demanar informació a l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, tel. 93 822 14 04 o al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

Formulari per presentar candidatura