Comunicat ajornament Premis Berguedà Empresarial

Benvolguts/des,

Per la incertesa provocada per la pandèmia mundial de la COVID-19, des de l’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà hem decidit ajornar fins a nova data els Premis Berguedà Empresarial que havíem anunciat per aquest any.

Creiem que l’entorn econòmic tan complicat en el que ens trobem és una raó de pes per aquest ajornament. Com tota la resta de la societat, el món empresarial pateix aquesta situació i creiem que no és temps per premis i homenatges. Els guardons es van recuperar l’any 2018 després d’un parèntesi de deu anys per part de l’ACEB amb la col·laboració de totes les entitats econòmiques del Berguedà, quan semblava que l’anterior crisi començava a quedar enrere.

En la recuperada i última edició vàrem acordar recuperar-los de forma biennal i la nostra voluntat era que aquest acte fos una celebració multitudinària per posar en valor el talent empresarial local. Una edició presencial seria inviable tal com ens la imaginem dins el context actual. La nostra prioritat és garantir la salut i seguretat de tots els assistents i amb les actuals restriccions pel que fa a la celebració d'esdeveniments i tenint en compte l'especial preparació que requereix l'organització d'aquests premis, no és possible mantenir la convocatòria actual.

Seguirem treballant per recuperar-los tan aviat com sigui factible i us informarem de la nova data de celebració de l’acte. Agraïm la vostra comprensió i esperem poder comptar amb el vostre suport en aquesta i futures edicions. 

Associació comarcal d’empresaris del Berguedà