L’ACEB tanca un acord de col·laboració amb Prevint

Evita riscos laborals i possibles sancions amb l'ACEB i Prevint

L’Associació comarcal d’empresaris del Berguedà (ACEB) ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Prevint perquè els associats de l’entitat es puguin beneficiar dels seus serveis en prevenció de riscos laborals. Amb aquest acord es vol contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors i ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

En aquest sentit, Prevint donarà resposta a les necessitats preventives que tingui qualsevol empresa o autònom associat de l’ACEB oferint importants avantatges i descomptes tant econòmics com de serveis. L’acord també inclou importants novetats en formació específica pels associats de la patronal berguedana. Així, Prevint oferirà activitats relacionades amb la funció de servei de prevenció i de formació.

Prevint és una societat de prevenció que ofereix assessorament i sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals, així com un servei de màxima qualitat acompanyat d'un tracte personalitzat basat en la qualitat humana i en els valors ètics i professionals. Prevint destaca pel seu compromís, transparència i servei de qualitat, per ser una empresa propera i del territori, i per disposar d'innovadores eines digitals pròpies que utilitzen per facilitar, dotar i ajudar a donar solucions als seus clients i alhora contribuir en la millora de la seva productivitat.

Els encarregats de signar l’acord han estat Josep Maria Serarols, president de l’ACEB, i Jennifer Díaz, Directora de Recursos i Xarxa de Prevint. Ambdós s’han mostrat satisfets per l’acord signat i han manifestat estar convençuts de l’èxit d’aquesta col·laboració.