L’ACEB, al costat dels aparelladors i arquitectes col·legiats del Berguedà

La patronal berguedana ha renovat el conveni amb la delegació del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona al Bages, el Berguedà i l’Anoia 

El delegat del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona al Bages, Berguedà i Anoia (CAATEEB), Christian Marc Huerta, i el president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB), Josep Maria Serarols, han renovat el conveni de col·laboració per disposar d’un punt de servei per als aparelladors i arquitectes tècnics col·legiats a la capital berguedana.

Segons aquest acord, l’ACEB cedeix a la delegació del CAATEEB la utilització de les seves instal·lacions per desenvolupar la seva oferta formativa, i com a punt de recollida de documentació i material que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats del Berguedà. Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar de despatx o sala per dur a terme reunions de treball o contactes amb clients.

Per la seva banda, el CAATEEB podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a la revista online de l’ACEB. L’acord també preveu que els membres del Col·legi que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de l’associació empresarial, tindran un descompte d’un 5% en la quota, durant el primer any. 

El Col·legi disposarà de representació corporativa en l’ACEB fins a la finalització d'aquest conveni, que es renovarà anualment a partir del 31 de desembre.