L’ACEB renova els convenis de col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà

Les entitats sectorials treballen conjuntament amb la patronal en accions que afavoreixen en el desenvolupament econòmic de la comarca

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà ha renovat els convenis de col·laboració per aquest 2021 amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Agroturisme del Berguedà.

Amb aquesta renovació, les dues entitats que treballen pel desenvolupament econòmic de la comarca es comprometen a continuar col·laborant conjuntament amb l’ACEB en accions que afavoreixin el coneixement i les relacions en xarxa dels establiments d’hostaleria, restauració, turisme i agroturisme dels seus associats.

Un conveni ha estat signat, per una banda, per Josep Maria Serarols, president de l’ACEB i per l’altra, per Jordi Badia, president d’Hosteleria i Turisme del Berguedà; mentre que l’altre, ha estat signat, per una banda, per Josep Maria Serarols, president de l’ACEB i per l’altra, per Oriol Baños, president de l’Associació d’Agroturisme Berguedà.

Entre d’altres, l’acord de col·laboració contempla que l’ACEB ofereix un espai per a les reunions de juntes directives de les dues associacions, així com tot el suport estructural, de gestió i de comunicació de l’entitat. També es contempla l’organització de manera conjunta de sessions d’informació, així com cursos de formació adreçats especialment als establiments d’hostaleria, restauració, turisme i agroturisme adherits a les entitats i el suport i la difusió per part de les dues associacions a les activitats que organitzi l’ACEB.

A més a més, amb aquest conveni es formalitza que l’ACEB passa a assumir la gestió d’aquestes dues entitats com les tasques d'administració, comunicació, difusió,  publicitat i d’atenció al soci, entre d’altres.