L’ACEB espera fer créixer les relacions amb la Catalunya Central amb el reforç de la presència berguedana a la junta de la Patronal Metal·lúrgica

La patronal berguedana celebra que Joan Ramon Perdigó, director de Montajes Rus, associada a l’ACEB, sigui el nou president del col·lectiu

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) celebra que Joan Ramon Perdigó, director de l’empresa berguedana Montajes Rus SA, associada a l’ACEB, es posi al capdavant de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central convertint-se en el nou president de la junta. A banda de la presidència, tres empreses berguedanes més formaran part de l’òrgan executiu de la patronal com a vocals: Gual Steel SL, Molles Malé SL i Soldeber SL.

Des de l'ACEB esperem que aquesta presència berguedana dins de la Patronal Metal·lúrgica serveixi per reforçar la tasca iniciada d’enfortir llaços amb les patronals de la resta de territoris de la Catalunya Central. La patronal berguedana vol continuar teixint acords intercomarcals amb el Bages i la resta de comarques del territori. “Ens hem de posar d'acord i compartir projectes i propostes”, ha assegurat el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols.

“Hem de connectar el Berguedà amb el seu entorn més proper i cal posar èmfasi amb la connexió entre el Berguedà i el Bages, i en un futur amb Osona”, afegeix Serarols. Per a l’ACEB, el fet que la presidència berguedana de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central constata que el “lideratge ha de ser compartit entre les comarques i no en forma de subordinació d’una vers l’altra” i ja justament, des de l’anterior junta de la patronal, “hi ha hagut una ferma voluntat de fer-ho visible”.