L’ACEB ofereix assessorament i quota de soci gratuïts als guanyadors del Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà

Josep Maria Serarols, president de l’ACEB, lliura els paquets de serveis a Edu Llop, de Més Habitable; Àngels Gascueña, de Guies d’Arrel; i Judit Vilalta, de Naturally Language School

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà manté el seu compromís amb l’emprenedoria a la comarca i enguany ha tornat a col·laborar amb el Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà que organitza l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Aquest mes de març, el president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, ha lliurat els paquets de serveis que la patronal berguedana aporta al certamen amb l’objectiu de donar suport als impulsors dels projectes d’emprenedoria que han resultat guanyadors.

L’ACEB ofereix dos anys de quota de soci gratuïts, atenció personalitzada per part dels sèniors ACEB i per part d’empresaris en actiu a Edu Llop, guanyador en la categoria de Premi Emprenedor amb el projecte +Habitable. Per altra banda, la patronal ofereix un any de quota de soci gratuït i també atenció personalitzada per part del col·lectiu d’empresaris de l’entitat a Àngels Gascueña, guanyadora del Premi al projecte més innovador i impulsora de Guies d’Arrel; i també a Judit Vilalta, guanyadora del Premi al projecte amb més impacte social i territorial, al capdavant de Naturally Language School.

Serarols ha aprofitat el lliurament d’aquests paquets de serveis per conèixer una mica millor els projectes guanyadors i per felicitar als impulsors de les iniciatives.