Parlem de reciclatge, economia circular i gestió de residus a 'l'Estació Aceb'

Les noves edicions del programa de Televisió del Berguedà 'L'ESTACIÓ Aceb', ens apropen a diferents sectors importants per la comarca, cada tercer dijous a les 20:20 h.

L'Estació Aceb s'emet cada tercer dijous de mes a les 20:20 h. per Televisió de Berguedà i està accessible a internet. Xavier Gual i Eva Guijarro condueixen el programes.

Al programa l'Estació del 18 de gener parlem de reciclatgeeconomia circular gestió de residus amb representants del sector: Mercè Sallés (Transvinyots), Francesc Xavier Francàs (conseller de Medi Ambient del CCBerguedà), Josep Freixa (Containers del Berguedà), i Josep Soler (Grans del Lluçanès). 

A l'edició de febrer, que s'emet el dijous 15 a les 20:20 h, parlem del sector del metall, amb representants del sector. Els passatgers, tal com anomenem els convidats a l'Estació, en aquesta ocasió s'espera que siguin: Miquel Noguera de Mom Muntatges i Manteniments SL, Josep González de Soldeber, David Pallarés de Ganivets Pallarés, i Antoni Tachó, vicepresident de la Patronal Metal·lúrgica del Bages. Esperem tenir una trobada amb tots ells i conversar a Televisió del Berguedà sobre el present del sector.

Els programes l'Estació Aceb s'emeten amb el patrocini de Grup Català de Treball.