Premis Berguedà Empresarial 2018

PREMIS BERGUEDÀ EMPRESARIAL 2018

Sant corneli de Cercs, 29 de juny 2018

El passat 29 de juny va ser la data de l'esperada celebració dels Premis Berguedà Empresarial, la darrera edició dels quals s'havia fet una dècada enrere, al 2008. El lloc escollit per l'acte de lliurament i reconeixement del talent empresarial va ser l'antiga colònia minera de Sant Corneli de Cercs, un lloc que constitueix un punt d'interès històric i turístic, un actiu del Berguedà que s'ha volgut posar en relleu amb la celebració dels Premis.

Van assistir a l'acte unes dues-centes persones vinculades al món empresarial, comercial i de serveis, comarcal i de comarques veïnes, així com també institucions i entitats municipals i comarcals, comptant amb l'assistència destacada de dos membres del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies; i l’Hble. Sra. Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement, que van lliurar els guardons juntament amb el President de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Sr. Josep Fígols, el President de la Delegació al Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona, Sr. Joan Boix; el President d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, Sr. Toni Barat; la Presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de BergaSra. Ariadna Herrada, com a organitzadors, i el President del Consell Comarcal del Berguedà i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Sr. David Font; i l'Alcalde de la vila de Cercs, Sr. Jesús Calderer, com a col·laboradors.

L'organització de l'acte, amb temps per visitar les instal·lacions del Museu de les Mines de Cercs, i un aperitiu exterior a peu dret va permetre crear un moment festiu de trobada i coneixement entre el món econòmic, empresarial, comercial i de serveis del Berguedà.

  

Podeu veure l'acte de lliurament dels Premis Berguedà Empresarial 2018, enregistrat per TV Berguedà, en aquest enllaç

El jurat va voler fer un reconeixement especial a la figura del Sr. Jaume Cunill, rellevant empresari Berguedà recentment traspassat. El reconeixement va ser recollit pels seus dos fills, Anna i Toni Cunill. 

Els guardons a l'edició 2018 dels Premis Berguedà Empresarial van ser per les següents empreses: EnginyPro4, S.L. (Premi a la Innovació), Expansión Farma, S.L. (Premi a la Responsabilitat Social Empresarial), Els Roures Espinalbet, S.L. (Premi al Turisme), Weelko Barcelona, S.L. (Premi a l'Expansió i Internacionalització), i Climent 1890, S.L. (Premi al Comerç i Serveis).

El jurat dels premis també va voler lliurar un Reconeixement especial a una Trajectòria Empresarial, que va recaure al Sr. José Luís Bermúdez, professional amb una rellevant trajectòria professional al Berguedà.  

 

Menció Especial, Premis Berguedà Empresarial 2018

Sr. Jaume Cunill

   

Recolliren la Menció: Els fills del Sr. Jaume Cunill: Anna i Toni Cunill.

Lliuraren la Menció: la Consellera d’Empresa i Coneixement, Sra. Àngels Chacón, i el President del Consell Comarcal del Berguedà, Sr. David Font.

 

Premi a la Innovació, Premis Berguedà Empresarial 2018

EnginyPro4, S.L.

  

Recollí el Premi: Sr. Ramon Villaró.

Lliuraren el Premi: El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Sr. Chakir El Homrani, juntament amb l'Alcalde de la vila de Cercs, Sr. Jesús Calderer.

 

Premi a la Responsabilitat Social Empresarial, Premis Berguedà Empresarial 2018

Expansion Farma, S.L.

  

Recolliren el premi: Sr. Josep Maria Casafont, Sr. Joan Serra, i Sr. Melitón Espelt.

Lliuraren el Premi: la Consellera d’Empresa i Coneixement, Sra. Àngels Chacón, i el President de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Sr. Josep Fígols.

 

Premi al Turisme, Premis Berguedà Empresarial 2018

Els Roures Espinalbet, S.L.

  

Recollí el premi: Sra. Remei Escolies.

Lliuraren el Premi: El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Sr. Chakir El Homrani, juntament amb el President d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, Sr. Toni Barat. 

 

Premi a l’Expansió i Internacionalització, Premis Berguedà Empresarial 2018

Weelko Barcelona, S.L.

  

Recolliren el Premi: Sr. Fran Peris, Sra. Marta Aguilera, Sra. Míriam Feliu i Sra. Carme Serra.

Lliuraren el Premi: La Consellera d’Empresa i Coneixement, Sra. Àngels Chacón, i el President de la Delegació al Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona, Sr. Joan Boix.

 

Premi al Comerç i Serveis, Premis Berguedà Empresarial 2018

Climent 1890, S.L.

  

Recollí el premi: Sr. Joan Altimiras.

Lliuraren el premi: El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Sr. Chakir El Homrani, juntament amb la Presidenta de l’Associació de Botiguers i Comerciants de Berga, Sra. Ariadna Herrada.

 

Reconeixement a la Trajectòria Empresarial, Premis Berguedà Empresarial 2018

Sr. José Luís Bermúdez

  

Recollí el reconeixement: Sr. José Luís Bermúdez.

Lliuraren el Reconeixement: La Consellera d’Empresa i Coneixement, Sra. Àngels Chacón, juntament amb el President de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Sr. Josep Fígols.

Els Premis Berguedà Empresarial es van crear l’any 1990 a iniciativa del Patronat pel Foment Empresarial del Berguedà, i es van deixar de celebrar a partir de 2008. Al 2018, a iniciativa de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB), juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona – Delegació del Berguedà, Hostaleria i Turisme del Berguedà, i la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, l'Agencia de Desenvolupament del Berguedà i l'Ajuntament de Cercs, els Premis s'han recuperat de nou amb l'objectiu de distingir aquelles iniciatives empresarials, comercials i de serveis que hagin destacat i alhora estimular la millora de la competitivitat i la qualitat a les empreses del Berguedà. La intenció dels organitzadors és reeditar els premis Berguedà Empresarial cada dos anys, per la qual cosa la propera edició serà l'any 2020.

L’ACEB felicita a tots els guardonats i fa arribar un sincer agraïment a totes les persones, empreses i entitats que han participat en els Premis Berguedà Empresarial 2018.

Aquest acte ha estat possible gràcies a:

Organitzadors:


Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, ACEB.
Cambra de Comerç de Barcelona Delegació Berguedà.
Hostaleria i Turisme del Berguedà.
Unió de Botiguers i Comerciants de Berga.

Col·laboradors:


Consell Comarcal del Berguedà.
Ajuntament de Cercs.
Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Patrocinadors: