Missió Comercial a Anvers - Bèlgica

Missió Comercial a Anvers - Bèlgica.

T’oferim l’oportunitat de tenir una agenda comercial a Bèlgica perquè puguis iniciar-te en el comerç internacional de forma ràpida i segura.

Fepime Catalunya, de la qual l’ACEB en forma part, dins del seu programa d’internacionalització PROXI, organitza una missió comercial a Bèlgica, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Anvers, VOKA,  en el que tots els sectors sou convidats. 

Les empreses participants disposareu d’una agenda de contactes personalitzada i elaborada per la VOKA, per tal que aprofiteu la missió fent contactes que puguin derivar en negoci.
 
Aquesta missió coincideix amb la reunió del club de negocis Internacional, que compta amb l’assistència d’empresaris d’Àfrica, Europa de l’Est, Orient mitjà, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud.
 
A banda de l’agenda de contactes personalitzada amb empresaris belgues, també participarem en la presentació dels grups empresarials d’aquest club de negoci i en un Sopar Networkig amb ells, una gran oportunitat de fer negocis i contactes amb una àmplia varietat d’empresaris de diferents continents.
  
Bèlgica: Oportunitat per a les empreses
 
Bèlgica és un país per a empreses que busquen clients, distribuïdors, o socis comercials. Tot i la seva reduïda grandària (11,4 milions d'habitants), Bèlgica i molt especialment Anvers, gaudeixen d'una posició geogràfica estratègica al cor d'Europa, amb forts vincles econòmics amb les veïnes regions dels Països Baixos, Alemanya, França i Dinamarca. Bèlgica representa un mercat amb un alt poder adquisitiu, el segon de la Unió Europea en termes de PIB per càpita, que supera els 45.000 dòlars.
 
Les ciutats més poblades i principals centres econòmics del país són: Brussel·les, Anvers (el port més important) i Gant. L'economia belga es caracteritza per la seva solidesa i gran obertura a l'exterior.
 
Bèlgica és el tercer país de l'àrea euro amb menor taxa d'atur: 8,0% al 2016; només per darrera d'Alemanya (4,98%) i d’Àustria (5%), segons dades del FMI. Bèlgica compta amb un clima de negocis excel·lent (qualificació “A1”, segons *Coface), on les empreses presenten nivells de deute baixos i hi existeix una elevada diversificació industrial. Els acords contractuals s'apliquen amb eficàcia, i la protecció de la propietat intel·lectual és elevada. A més, l'alt grau de transparència és una fortalesa institucional clau.
 
 
Dates d’inscripció i quotes:

Quota de participació: 1.500€ (+IVA)

* Amb una participació inferior a 14 participants, l’organització es reserva el dret de cancel·lar la missió comercial.

 
Què inclou?

 • Reunió de preparació amb el responsable del programa PROXI de Fepime Catalunya per a avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa.
 • Agenda individualitzada elaborada per la VOKA (Cambra de Comerç) a Anvers amb un mínim de 2 entrevistes amb empreses belgues.
 • Viatge, anada i tornada amb Vueling.
 • Trasllats des de l’Aeroport de Brussel·les a Anvers, i tornada a l’aeroport de Brussel·les l’endemà des d’Anvers.
 • Sortida: Dimarts  23  Octubre  06:55h Aeroport Barcelona.
 • Tornada: Dimecres 24 Octubre 21:20h Aeroport de Brussel·les.
 • Allotjament: 1 nit d’hotel
 • Sopar institucional amb clubs empresarials (Àfrica, Europa de l’Est, Orient Mitjà, Amèrica del Nord i América del Sud.)
 • Business breakfast.
 • Suport logístic.
 
Programa*:
 
Dia 23
 
06:55h Sortida Barcelona – Brussel·les.
09:30h trasllat Brusel·les- Anvers.
11:00h Recepció Cambra Comerç.
11:30h Entrevistes de treball.
17:00h Benvinguda del club de negoci Internacional.
17:30h Presentació de grups empresarials.
19:30h Sopar Networking.
21:00h Fi de l’acte.
 
 
Dia 24

09:00h Business breakfast.
10:00h Entrevistes de treball.
13:00h Cloenda.
18:30h Sortida cap a l’Aeroport de Brussel·les.
21:20h Sortida del vol cap a Barcelona.
23:20h Arribada a l’Aeroport de Barcelona.
 
 * Programa subjecte a canvis i a la puntualitat dels mitjans de transport.
 
 
CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 1. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar la informació sol·licitada al formulari de la missió abans del 13 de Juliol.
 
Per qualsevol aclariment podeu contactar amb Fepime o amb l'ACEB:
 
Fepime Catalunya, Via Laietana, 32 - Barcelona
Tel: 934 841 254
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ACEB - Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà
Plaça Tarascon, 8 - Berga
Tel: 93 822 14 04
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent: 
 • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
 • La data d’arribada del comprovant de pagament.
 
S’enviarà una comunicació a les empreses seleccionades.
 
La  sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del justificant de pagament corresponent a la quota de participació + IVA.
 
Si alguna de les empreses interessades no tingués el perfil adient per aquesta acció, se li retornarien el diners abonats.

 1. Forma de pagament:
 
Per transferència bancària fent constar com a concepte “Missió Directa ANVERS – BÈLGICA” al compte de FEPIME:
ES24 2100 0889 44 0200427028

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 
 1. En cas de cancel·lació per part de l’empresa participant:
  • Es retornarà el 50% de la quota de participació.

 

Attribution: Antwerp Image by Jules Grandgagnage used under Attribution-Share Alike 4.0. International Creative Commons License.