Ajuts INNOTEC per a pimes Destacats

ACCIÓ ha obert la convocatòria d'ajudes INNOTEC 2019 amb l'objectiu d'incentivar la col·laboració entre els proveïdors de tecnologia diferencial i pimes en el desenvolupament de projectes de R+D+i conjunts que afavoreixin el desenvolupament de productes i processos innovadors mitjançant la transferència de coneixement i tecnologia cap a l'empresa.

Aquestes ajudes estan dirigides a pimes que operin a Catalunya i als desenvolupadors de tecnologia TECNIO i/o altres desenvolupadors de tecnologia homologats que participin en projectes col·laboratius.

Beneficiaris de l'ajuda

  • Empreses amb establiment operatiu a Catalunya i que disposin d'una plantilla d'entre 4 i 500 treballadors en el mes anterior a la data de presentació de la sol·licitud. 
  • Desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO, i que corresponen a la tipologia 1 segons les condicions establertes en la Resolució EMO/1787/2015, de 29 de juliol. 

Requisits

Poden sol·licitar l’ajut INNOTEC les empreses establertes a Catalunya d’entre 4 i 500 treballadors que tinguin un any de vida com a mínim. Els projectes no podran superar el 50 % de la facturació de l’empresa en l’any anterior i la seva despesa subvencionable ha d’estar entre els 50.000 i els 200.000 euros. Aquests projectes s’han de dur a terme en col·laboració amb desenvolupadors acreditats TECNIO o d’altres agents DTP homologats que compleixin els criteris d’elegibilitat TECNIO. La seva durada màxima és de dos anys a partir de la data de sol·licitud.

Més informació

La convocatòria 2019 d'INNOTEC es va obrir el 6 setembre. Descobreix l'experiència de Masias Maquinària en l'anterior convocatòria i prepara't!.