Reunió sobre el terreny entre els empresaris del Polígon Industrial de La Valldan i l'Ajuntament de Berga per detectar prioritats de cara a les properes obres Destacats

Aquesta setmana l'Ajuntament de Berga ha tret a licitació els treballs per arranjar paviments de les vies principals del polígon de la Valldan. Es tracta d'unes obres que suposaran una inversió de 91.737 euros que se centraran en els trams del polígon que presenten un major desgast i implicarà treballs de reparació del paviment asfàltic viari. En aquest sentit, avui s'ha fet una visita sobre el terreny entre els empresaris del polígon i l'Ajuntament de Berga per detectar i prioritzar les actuacions que es consideren més necessàries pel que fa a aquestes properes obres. Des del consistori s'ha volgut comptar amb la presència dels empresaris de la zona per identificar conjuntament els punts clau que requereixen arreglar-se amb més urgència en aquesta propera fase d'obres.

En representació dels empresaris de la comarca, hi han assistit el president de l'Associació comarcal d'Empresaris del Berguedà, Josep Maria Serarols i alguns membres de l'Associació de propietaris de parcel·les del Polígon Industrial de la Valldan. Per part de l'Ajuntament de Berga, hi  ha assistit la regidora de Comerç, Consum, Fires, Ocupació, Polígon Industrial, Promoció Econòmica, Subvencions i Turisme, Roser Rifà, i el regidor d’Urbanisme, Via pública, Habitatge, Obres i Servei, Aleix Serra.

D'altra banda, el mes de febrer, l’Ajuntament de Berga va iniciar les obres de millora d’un tram del Camí de Can Ballús del Polígon de la Valldan que correspon a la primera fase de les obres. Aquesta primera fase de les obres, que incloïa senyalització vertical i horitzontal i zones d'aparcament, ja està finalitzada i en els pròxims dies es podrà utilitzar.