Xerrada dels Sèniors de l'ACEB amb els estudiants del Cicle Superior d'Administració i Finances

Segona xerrada de sensibilització en emprenedoria amb els Sèniors de l'ACEB

Els Sèniors de l'ACEB segueixen amb la seva tasca d'orientació professional i consell a joves estudiants per mostrar l'emprenedoria com possible sortida professional.

Aquest dimecres 5 de desembre els estudiants del Grau Superior d'Administració i Finances de l'Escola Xarxa van compartir un espai de reflexió i conversa amb dos reconeguts exempresaris del Berguedà, Josep Aranda, empresari de banca i Joan Tarragó, del sector tèxtil.

Tots ells van debatre sobre comptabilitat a l'empresa, tractament d'impagats i formes de pagament. Els alumnes van aprofitar la xerrada per resoldre els seus dubtes i clarificar la viabilitat dels seus projectes empresarials ja que convertir una idea de negoci en una empresa viable és una tasca díficil que requereix esforç i constància.

Els Sèniors ACEB són exdirectius i exempresaris voluntaris que compten amb una llarga trajectòria professional i de reconegut prestigi que transmeten el seu coneixement i expertesa empresarial a joves estudiants mostrant l'emprenedoria com a possible opció professional. Aquestes accions es realitzen amb el suport de l'Obra Social "La Caixa" i donen continuïtat a les jornades que es van iniciar l'any passat.

Comptar amb l'acompanyament de persones expertes augmenta les probabilitats d'èxit d'un projecte. Des de l'ACEB et fem costat perquè posis la teva idea en moviment a través de l'assessorament personalitzat, activitats formatives específiques, xerrades i taules rodones amb empreses.